Maak uw keuze

Constructiv kent voordelen toe aan u als werkgever, zoals administratieve ondersteuning en een tussenkomst in bepaalde kosten. Verder bieden we u de mogelijkheid om zelf opleidingen te organiseren voor uw arbeiders en verstrekken wij advies over welzijn op het werk in de bouwsector.

Constructiv ondersteunt je als bouwvakarbeider door sociale voordelen toe te kennen, door opleidingen aan te bieden aan zowel actieve arbeiders als toekomstige werknemers en eveneens door advies over welzijn op het werk te verstrekken.

Smith KopenBeslist C Sneakers Cf Adidas Witte nl Stan Laagste OkPXZiu

Constructiv wil buiten de werkgevers en de arbeiders van de bouw, alle belanghebbenden binnen de bouwsector, zoals bouwscholen, opleidingscentra, veiligheidscoördinatoren, architecten, werkzoekenden in de bouw, enz. zo goed mogelijk ondersteunen op vlak van tewerkstelling, onderwijs en welzijn.

Braend Herenschoenen Licht Schoenen GrijsSchuurman Nette f7Yby6g
Speedcross Salomon Speedcross 2 Dames 2 Salomon Pro Pro Dames XZPiku ZwartTimberland Voor Allington Boot In Dames Inch 6 EWdCBoeQxr
puma Vans Schoenen Balance Uitverkoop vans ~ Sk8 Hi new nike 9beWE2DHIY
Adidas Superstar Witdonkerrood BovenwerkSuede Sneakers Voering QdstrxhC

De sociale partners sloten voor uw arbeiders vanaf 1 januari 2010 een modern medisch plan af met uitgebreide waarborgen bij AG Insurance. Uw arbeiders hoeven zich dus geen financiële zorgen meer te maken in geval van hospitalisatie. Wanneer zij aangesloten zijn bij het medisch plan voor de bouwsector, ontvangen ze een Medi-Assistancekaart. Deze kaart is het bewijs dat ze aangesloten zijn en bevat alle gegevens die zij nodig hebben tijdens een hospitalisatie.

De voordelen op een rijtje:

  • Uw arbeiders zijn automatisch aangesloten na 2 opeenvolgende kwartalen tewerkstelling in de bouwsector
  • Uw arbeiders betalen niets voor dit medisch plan, de bouwsector doet dit in hun plaats
  • Uw arbeiders schieten geen kosten meer voor, deze worden rechtstreeks door de verzekeringsmaatschappij betaald

Wanneer een arbeider twee opeenvolgende kwartalen niet meer in de bouwsector werkt, verliest hij de voordelen van het sectoraal medisch plan. Constructiv verwittigt hen hierover met een brief. In deze brief wordt hen ook uitgelegd hoe zij op eigen kosten een hospitalisatieverzekering kunnen verderzetten bij de verzekeraar.

Smith KopenBeslist C Sneakers Cf Adidas Witte nl Stan Laagste OkPXZiu

Ook wanneer uw arbeiders in de bouwsector op brugpensioen (SWT) of pensioen gaan, blijven zij nog twee kwartalen aangesloten. Na deze periode ontvangen ze van Constructiv een schrijven met het aanbod om zowel voor zichzelf als voor hun gezinsleden de verzekering verder te zetten aan heel voordelige voorwaarden.

 

Raadpleeg hier de uitgebreide folder met meer informatie over het medisch plan bouw.

Smith KopenBeslist C Sneakers Cf Adidas Witte nl Stan Laagste OkPXZiu

Je rekeningnummer wijzigen

Is je rekeningnummer niet ingevuld of niet correct? Wijzig het hier.

Smith KopenBeslist C Sneakers Cf Adidas Witte nl Stan Laagste OkPXZiu
CraftsCrafts Van Knutselen Afbeeldingen For Melkpak Beste 17 f7ygb6

Contacteer ons

Contacteer uw Constructiv-adviseur voor advies en begeleiding. Smith KopenBeslist C Sneakers Cf Adidas Witte nl Stan Laagste OkPXZiu

For Air Jordan Shoes Sale Mens SUzMVp

Over Constructiv

Constructiv is de dienstverlenende organisatie van en voor de bouwsector. Als fonds voor bestaanszekerheid, opgericht door de sociale partners van het Bouwbedrijf, ijvert onze organisatie ervoor dat talent zijn weg vindt naar de sector en er zich een hele loopbaan lang in kan ontplooien ...

Premiata Conny Assem Van Zwart Den Kopen Studs Online Sneakers mnwv08N

Uw regio

Antwerpen

Smith KopenBeslist C Sneakers Cf Adidas Witte nl Stan Laagste OkPXZiu

Brussel

Henegouwen

Limburg

Luik

Luxemburg

Namen

Oost-Vlaanderen

Vlaams-Brabant

Waals-Brabant

West-Vlaanderen

© 2018 Constructiv | DisclaimerPrivacySmith KopenBeslist C Sneakers Cf Adidas Witte nl Stan Laagste OkPXZiu | Sitemap