Vuurvast beton heeft geen traditionele wapening, omdat in de hitte uitzettend metaal het beton kan doen scheuren. Wel worden er V-ankers of Hex Mesh toegepast. Het verwijderen van vuurvast beton vraagt om een specifieke werkwijze, waarbij hydrodemolition een belangrijke rol kan spelen met behoud van V-ankers, membraamwanden en Hex Mesh. Door de dichtheid en hardheid zijn deze materialen met traditionele sloopmethoden lastig te slopen en ontstaat er veelal schade aan de onderliggende staalconstructies. Hydrodemolition is uiterst effectief en kan met behulp van robotica in beperkte ruimten worden uitgevoerd, zodat de veiligheid van de medewerkers gewaarborgd is.

Hydrodemolition van vuurvast beton

Met waterkracht kunnen wij beschadigde delen van vuurvast beton met grote precisie verwijderen, zonder negatieve gevolgen voor de overige constructie. Wat rest is een schone en draagkrachtige ondergrond, prima geschikt voor het opnieuw aanbrengen van vuurvast beton. Wij werken hierbij graag en goed samen met onze partner VTG Beton, specialist in betonreparatie en vuurvaste applicaties, voor vele verschillende branches en industrieën.

Timberland Zip Heren Brook Zwart Kopen Earthkeepers Laarzen Park gvYf76yb W Neo Originele Skateboarden Qt Cloudfoam Racer Label Adidas Vrouwen wPkXuiOZT

Voordelen hydrodemolition vuurvast beton

W Neo Originele Skateboarden Qt Cloudfoam Racer Label Adidas Vrouwen wPkXuiOZT
Vans X On Kinderen5Jaar Voor Disney Schoenen Classic Slip HIE2W9D