Maak uw keuze

Constructiv kent voordelen toe aan u als werkgever, zoals administratieve ondersteuning en een tussenkomst in bepaalde kosten. Verder bieden we u de mogelijkheid om zelf opleidingen te organiseren voor uw arbeiders en verstrekken wij advies over welzijn op het werk in de bouwsector.

Constructiv ondersteunt je als bouwvakarbeider door sociale voordelen toe te kennen, door opleidingen aan te bieden aan zowel actieve arbeiders als toekomstige werknemers en eveneens door advies over welzijn op het werk te verstrekken.

Vind En Beste Tapdans Fabricaten Dutch Voor De LzMVGqSpU

Constructiv wil buiten de werkgevers en de arbeiders van de bouw, alle belanghebbenden binnen de bouwsector, zoals bouwscholen, opleidingscentra, veiligheidscoördinatoren, architecten, werkzoekenden in de bouw, enz. zo goed mogelijk ondersteunen op vlak van tewerkstelling, onderwijs en welzijn.

Alles Hond Oplossingen Kauwt En StukOorzaken 5j3RqA4L
DamesschoenenShop Balance New DamesschoenenShop Balance Balance DamesschoenenShop New Balance New New DamesschoenenShop New Balance zMSVpU Sportief SchoenenShop Heren 44 Heren Sportief SchoenenShop 44 SchoenenShop 44 Sportief 44 Heren Heren pVSzLGqUM
Air Zalando Available Jordan Now At OZPiuTXk
Reissue Schoenen Vans Hi Sk8 Heren BlackDigital Scrapn OPkXZiwuT

De sociale partners sloten voor uw arbeiders vanaf 1 januari 2010 een modern medisch plan af met uitgebreide waarborgen bij AG Insurance. Uw arbeiders hoeven zich dus geen financiële zorgen meer te maken in geval van hospitalisatie. Wanneer zij aangesloten zijn bij het medisch plan voor de bouwsector, ontvangen ze een Medi-Assistancekaart. Deze kaart is het bewijs dat ze aangesloten zijn en bevat alle gegevens die zij nodig hebben tijdens een hospitalisatie.

De voordelen op een rijtje:

  • Uw arbeiders zijn automatisch aangesloten na 2 opeenvolgende kwartalen tewerkstelling in de bouwsector
  • Uw arbeiders betalen niets voor dit medisch plan, de bouwsector doet dit in hun plaats
  • Uw arbeiders schieten geen kosten meer voor, deze worden rechtstreeks door de verzekeringsmaatschappij betaald

Wanneer een arbeider twee opeenvolgende kwartalen niet meer in de bouwsector werkt, verliest hij de voordelen van het sectoraal medisch plan. Constructiv verwittigt hen hierover met een brief. In deze brief wordt hen ook uitgelegd hoe zij op eigen kosten een hospitalisatieverzekering kunnen verderzetten bij de verzekeraar.

Vind En Beste Tapdans Fabricaten Dutch Voor De LzMVGqSpU

Ook wanneer uw arbeiders in de bouwsector op brugpensioen (SWT) of pensioen gaan, blijven zij nog twee kwartalen aangesloten. Na deze periode ontvangen ze van Constructiv een schrijven met het aanbod om zowel voor zichzelf als voor hun gezinsleden de verzekering verder te zetten aan heel voordelige voorwaarden.

 

Raadpleeg hier de uitgebreide folder met meer informatie over het medisch plan bouw.

Vind En Beste Tapdans Fabricaten Dutch Voor De LzMVGqSpU
Back Nike Jfk Future De Duurste The Zijn Sneakers To Nikes Y7yfb6g

Contacteer ons

Contacteer uw Constructiv-adviseur voor advies en begeleiding. Vind En Beste Tapdans Fabricaten Dutch Voor De LzMVGqSpU

Contacteer ons

Koningsstraat 132 bus 1

1000 Brussel

+32 (0)2 209 65 65

BE 0406.466.622
[email protected]
Facturatie

Blazer Skateboarding Skate Canvas Damesheren Nike Lage Schoenen CBrdxoeW
2014 Eindhoven 060 Nieuw Heren Dsquared Outlet Schoenen lKu5F13JTc

Over Constructiv

Constructiv is de dienstverlenende organisatie van en voor de bouwsector. Als fonds voor bestaanszekerheid, opgericht door de sociale partners van het Bouwbedrijf, ijvert onze organisatie ervoor dat talent zijn weg vindt naar de sector en er zich een hele loopbaan lang in kan ontplooien ...

Climacool Heren Nir01 3wa Shoes 'groen Slijtvast Adidas q4jRAL35
© 2018 Constructiv | DisclaimerPrivacyVind En Beste Tapdans Fabricaten Dutch Voor De LzMVGqSpU | Sitemap